Cursus “Bipolaire” Trauma Therapie

Word je als therapeut in uw praktijk geconfronteerd met cliënten die geplaagd worden door onverwerkte trauma´s, opgekropte emotie, die problemen geven in hun dagelijks leven?
Dan kun je volgens de methode van Lone Sorensen, op een zeer specifieke manier deze mensen helpen om deze problemen op te lossen.
De therapie wordt “Bipolaire” Trauma Therapie genoemd. Met bipolaire wordt hiermee behandeling vanuit verschillende invalshoeken bedoeld en niet de manisch-depressieve stoornis. De techniek van de “Bipolaire”Trauma Therapie wordt toegepast op het gezicht en op de voeten, vandaar de naam bipolair (als tegenpolen).
Er is geen voorkennis vereist van reflexologie of anatomie, zodat deze cursus toegankelijk is voor alle therapeuten die te maken krijgen met mensen die een oplossing zoeken voor deze problemen.

Wij hebben met deze cursus kennis gemaakt in 2017 en in de praktijk al bij verschillende cliënten deze techniek toegepast met goede resultaten. Het brengt uw cliënt tijdens de sessie in een ontspannen toestand vergelijkbaar met hypnose of diepe meditatie. Op dit diepe niveau worden emoties en trauma´s het gemakkelijkste losgelaten.
Het is een zachte techniek waarmee je zowel de ervaring krijgt om op een gezicht te werken als op voeten,. Zo kan je ervaren of je in de toekomst meer van deze diepgaande technieken iets voor je zijn om aan te leren.
Hopelijk raak je geïntrigeerd zodat je de cursus wil gaan volgen. Wij vinden het een meerwaarde voor onze praktijk.

Lone komt in september 2018 deze cursus geven.

Cursus duur: 2 dagen

Cursus Module Datum Locatie
“Bipolaire” Trauma Therapie 23 en 24 september 2018

 

Genk, België

kosten voor twee dagen € 490,00[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]