Docenten

Lone Sorensen is de grondlegster van alle cursussen. Zij heeft Hanneke, Monique en Thérèse de licentie gegeven om les te geven in haar cursussen. Hanneke van Baal en Thérèse Weltens geven in de “Therapeutische” modules les, waarvan Hanneke zich richt op Nederland en Thérèse op België. Monique van den Beld geeft les in de “Beauty” Modules. Soms geven ze samen les en hebben een ondersteunende functie. Samen staan ze ook op verschillende beurzen in het land en geven workshops bij verschillende scholen en verenigingen.


 


Lone1Lone Sorensen
was één van de eerste voetreflexologen in Denemarken en verhuisde naar Argentinië. Hier ontwikkelde zij Gezichtsreflexologie en stichtte er verschillende scholen en klinieken. Door studie en onderzoek heeft zij zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende therapeut wat betreft de revalidatie van hersenfuncties. Daarbij ligt haar affiniteit bij kinderen. Tegenwoordig is haar thuisbasis Barcelona. Van daaruit reist ze over de hele wereld om haar methode aan anderen door te geven.

Voor meer informatie: www.reflexologiafacial.es


 

unnamed-7Hanneke van Baal was oorspronkelijk bewegingstherapeut in de psychiatrie. Tijdens haar verblijf in Denemarken kwam ze in aanraking met voetreflexologie en deed daar de opleiding. Op de Deense school ontmoette ze Lone Sorensen en werd zo gegrepen door haar gedachtegoed, dat ze al haar cursussen volgde en haar instructeur werd in Nederland vanaf 2005. Hanneke heeft een eigen praktijk in Amersfoort. Zij is zowel voet- als gezichtsreflexoloog, Temprana therapeut en vult aan met technieken als de Tibetaanse Nek en schedel, Lymfedrainage, Thermie en Guasha.

Voor meer informatie: www.reflex-zonetherapie.nl

 


 


moniqueMonique van den Beld
heeft jarenlang in de zorg gewerkt als verpleegkundige, en kan toen in aanraking met voetreflexologie, waarin zij in 2004 een opleiding afronde. Monique kwam vanuit haar werk als reflextherapeute, in contact met de Lone Sorensen en volgde diverse cursussen in binnen- en buitenland in de technieken van Sorensensistem. Vanuit haar passie voor lesgeven verzorgt ze al een aantal jaren workshops voetmassage en tenen lezen en  sinds 2010 heeft ze de licentie gekregen om de cursus Japanse Cosmo Facelift Massage, Cosmofacial en Lymfedrainage te geven. Monique heeft haar eigen praktijk in Nijkerk. Naast de technieken van Sorensensistem,  heeft ze een praktijk in voetreflexologie en Tuina therapie

Voor meer info: www.cosmolift.nl & www.foottouch.nl


thereseweltens

Thérèse Weltens is ruim 40 jaar geleden is begonnen als vroedvrouw, hierdoor is vertrouwd met het werken op een lichaam en beschikt ze over de nodige anatomische kennis. Sinds 2007  is ze voetreflexoloog  en later heeft ze de opleiding gezichtsreflexologie gedaan. Vanaf 2016 heeft ze de licentie gekregen om in België in deze techniek les te geven.

Voor meer info: www.reflexologietherese.vpweb.be