Cursus Ocular Therapie

Hoeveel mensen ken jij die een bril dragen of oogproblemen hebben? Verwacht wordt dat er steeds meer mensen komen met oogproblemen in de toekomst. Hoe mooi zou het om deze bijzondere techniek te leren, om deze groep mensen beter te kunnen behandelen?

Deze Oog Therapie techniek wordt volledig zelfstandig gebruikt. Voor nog beter resultaat kan de Oog Therapie ook gecombineerd worden met reflexologie.
Er bestaan wel 570 oogziektes en aandoeningen, waarvoor Lone Sorensen specifiek deze methode heeft samen gesteld. Er wordt gewerkt met de zes kleuren gekoppeld aan de vijfelementenleer. Alle klachten aan ogen zijn een symptoom en achter iedere oogziekte zit een disfunctie van een orgaan. Zoals bij alle opleidingen van Lone Sorensen leer je de grootste blokkade vinden in relatie met de vijf elementenleer. Behandeling vanuit de oorzaak van de klacht. “Laseren” van ogen, bijv. bij slechtziendheid of staar, is dus symptoombestrijding. Klacht komt dus vaak weer terug.

Resultaten zijn verbluffend. Een cliënte met glaucoma, kreeg na operatieve behandeling problemen. Na intensieve behandeling daalde de oogdruk tot normaal en tot nu toe, 1 1/2 jaar later gaat het nog steeds goed, met 1 maal per maand een behandeling.

Lone komt in september 2018 deze cursus geven in België.

Cursus duur: 2 dagen, geen vooropleiding noodzakelijk.

Cursus Module Datum Locatie
Ocular Therapie   2 dagen 25 en 26 september 2018

 

Genk, België

kosten voor twee dagen € 325,00 (online 475,00)